Vier Geheimen voor Winst bij Gokkasten en slots

Vanaf het moment waarop je een Casino binnenloopt, word je overspoeld met beelden en geluiden van mensen die winnen en genieten van een paar spellen op een gokkast. Loeiende sirenes, flitsende lichten en het oneindige gerinkel van vallende munten vormen de achtergrond. Maar dit is niet alleen voor de show. Dit zijn echte beelden en geluiden van mensen die daadwerkelijk winnen. Dus wat zijn hun gok geheimen? Wat weten zij, wat jij niet weet? Wij zullen het antwoord geven op deze vragen…

Zoek de Automaten Die het Meest Uitbetalen

Één van de dingen die je dichter bij winst zal brengen, is het spelen op automaten die het meest uitbetalen. Het uitbetalingspercentage van gokautomaten ligt gemiddeld tussen 83% en 99%. 96% is een redelijk goede deal om mee te beginnen. Deze heten ‘loose’ gokautomaten en zijn veel winstgevender dan de rest, ze zijn daarentegen ook veel lastiger te vinden.

Ga Voor de Maximale inzet

Voor de hoogste uitbetaling is het verstandig het maximaal mogelijk aantal munten in te zetten. Als de automaat bijvoorbeeld een maximale inzet van drie munten heeft, moet je je niet inhouden en alle drie inzetten. Het gaat erom dat je zoveel mogelijk munten in één keer krijgt. Je maakt je misschien zorgen om je bankrekening, maar op deze manier nemen je kansen toe.

Zet Je Winst Opzij

Wanneer je wat geld verdiend hebt, kun je dat vastzetten om in ieder geval je eerste spelinzet te kunnen dekken. Op deze manier voorkom je verlies. Het resultaat is dat je met een bepaald percentage van je winst speelt, met een gevoel van zekerheid, dat je je nooit een volledige verliezer hoeft te voelen.

Vertrouw Je Gevoel!

Soms krijg je een bepaald gevoel, dat er iets moois gaat gebeuren, wanneer je op die ene specifieke gokkast speelt; als dat het geval is, kun je je intuïtie van tijd tot tijd volgen. Uiteindelijk speel je omdat het leuk is en het is altijd beter om spijt te hebben van iets, wat je hebt gedaan, dan van iets wat je niet hebt gedaan! Ondanks alle gokgeheimen of regels die je misschien volgt, is het soms simpelweg het verstandigst om je intuïtie te laten overnemen.

This entry was posted in automaten en slot machines. Bookmark the permalink.