De Super Bowl – het grootste wed evenement in Amerika!

Iedereen heeft er de afgelopen dagen veel (te veel?) over horen spreken: de Super Bowl. Wat de Super Bowl zo beroemd maakt en kenmerkt, is dat de toeschouwers 4 uur lang van de wedstrijd kunnen genieten (ondanks het feit dat een Amerikaanse football wedstrijd normaal gezien slechts een uur duurt), en het optreden van de halftime tijdens welke wereldberoemde artiesten voor een entertainend optreden zorgen.

Het is geen wonder dat het evenement zo populair is bij sportliefhebbers en wedfanaten. In 2014 werd in Vegas maar liefst $119.000.000 ingezet op de Super Bowl. Wereldwijd loopt dat cijfer waarschijnlijk tot miljarden op.

Wedden op de Super Bowl heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen, waardoor de zender ESPN zelfs een wedsectie op hun pagina heeft geplaatst met info over pre-wedstrijd en live quoteringen voor een reeks Super Bowl gerelateerde markten.

Ze worden als trendsetter beschouwd en binnenkort zullen we waarschijnlijk meerdere zenders met dergelijke info tegenkomen.

superbowl

This entry was posted in Online casino. Bookmark the permalink.