Bingolot is nu volledig Nederlandstalig!

24 uur per dag live Bingo!! 7 dagen in de week spelen voor echt geld en chatten in het Nederlands. Beter wordt het echt niet

Bij de lancering van deze online bingo website realiseerde  ze zich niet dat ze in een gemeenschap terecht zouden komen. Tijdens het  chatten ontmoet je niet alleen nieuwe vrienden. Maar ook de extra gratis bonus  worden zo weg gegeven.

Hier kunt u buiten het Bingo ook spelen op slots (gokkasten)  er zijn kras kaarten een bingo roulette spel. En nog veel meer om een gokje te  wagen. Een $110 dollar bonus bij een storting van $100. Dan iedere storting  50%

Bingo Day, Elke dag bingo dag. Met  gebruiksvriendelijke software is het makkelijk  bingo spelen. U kunt al meespelen vanaf een bedrag van 5 cent, er word gespeeld  met 75 en 90 ballen bingo. 24 uur online helpdesk en een aantrekkelijke welkoms  bonus van minimaal 50%.

Daarnaast kunt u ook nog slots, video poker, keno, of  met kraskaarten gokken. U hoeft u dus geen moment te vervelen bij Bingo Day.

Deze leuke Bingo site heeft naast bingo ook spellen zoals,  poker, slots (gokkasten) en kras kaarten. Uieraard met veel prijzen die in puur  cash worden uitbetaald. Alle spellen hebben zeer mooie graphics en de klanten service is 24 uur  bereikbaar.

Er worden verschillende prijzen weg gegeven. Zo word er soms om een cruise gespeelt. Ruby bingo staat bekent op het internet om haar grote spelaanbod en gezellige sfeer. Wie graag de spanning van een echte bingo wil beleven in de prive sfeer van je eigen huis… dan is Ruby bingo een goede plek op te spelen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.